Η Ραμόνα Βλαντή αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του φίλου της Περικλή Κονδυλάτου. Αναφέρεται, επίσης, στις «μπαρούφες» του Τριαντάφυλλου, τη «δημοφιλία» της Ανθής Σαλαγκούδη και την «παιδεία» της Μαριποζας.

Για την Κάτια Ταραμπάνκο: «Τη θαυμάζω για τον δυναμισμό της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει ο χαρακτήρας της. Αν ήμουν μαζί της θα έκανα μεγάλο θέμα για το ρύζι. Όταν είσαι ομάδα δεν μπορείς να φας μόνη σου το ρύζι, θα είχα θέμα με αυτό αλλά δεν θα την ψήφιζα. Αυτούς που σου φέρνουν πόντους δεν τους ψηφίζεις. Περίμενα να φύγει η Ανθή, φώναζα μόνη μου μπροστά στην τηλεόραση».

Για τον Περικλή Κονδυλάτο: «Πήγε απροετοίμαστος, η παραγωγή κατάλαβε ότι τα λέει όπως τα λέει και του κάνουν ερωτήσεις για να τον τσιτώσουν. Δυστυχώς έχουν βγάλει την κακή του πλευρά. Τον ενοχλεί μάλλον που όλοι παίζουν με στρατηγική και άλλο δείχνουν στην κάμερα και άλλο στην καλύβα. Εγώ περνάω μαζί με τον Περικλή τα τελευταία 3 χρόνια. Έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο σπίτι, έχουμε κάνει διακοπές μαζί, είμαστε οικογένεια πλέον, τον ξέρω καλύτερα από όλους. Είναι δοτικός, είναι η πιο αγνή ψυχή, αυτά που έλεγε ο Τριαντάφυλλος είναι μπαρούφες ή άλλο παιχνίδι βλέπω εγώ».

Για την Μαριπόζα: «Η Μαριπόζα πουλάει κινέζικα πανιά που τα λέει ρούχα. Δεν ξέρω γιατί έχουν τόσο μεγάλο κοινό πραγματικά αυτά τα άτομα. Είναι ημίγυμνη και δείχνει τα κινέζικα που αν περάσεις από φωτιά γίνονται φλαμπέ. Δεν έχει καθόλου παιδεία. Τι περιμένεις από ένα κορίτσι που είναι έτσι στο Instagram; Να μιλήσει ακαδημαϊκά; Δίνει λάθος πρότυπο στα παιδιά που την ακολουθούν, όπως όλες οι τσίτσιδες».

Δες όσα είπε αναλυτικά στο παρακάτω video:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.