Μια πολύ δύσκολη ημέρα ήταν η χθεσινή αφού ήταν η επέτειος ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε την ζωή 57 ανθρώπων. Οι χθεσινές εκπομπές έπαιξαν αποσπάσματα από τα σχετικά ντοκιμαντέρ ως φόρο τιμής ενώ δεν έλειψαν οι σχολιασμοί για την υπόθεση.

Στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα οι παρουσιαστές εξέφρασαν την άποψη τους με έναν ειλικρινή και διαφορετικό τρόπο ο οποίος φαίνεται πως προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης είπε αρχικά αναφερόμενος στην φωτογραφία που έγινε viral για τον Παλαιοχριστιανό που βρέθηκε σε όλα τα κανάλια ενώ η κα. Καρυστιανού πουθενά: «Δεν κουνιέται φύλλο σε αυτή τη χώρα μετά από χρόνια. Γίνονται τα τέρατα και κανένας δε λέει τίποτα. Είδα αυτό σήμερα τη φωτογραφία με τον παλαιόχριστιανό που βγήκε σε όλα τα κανάλια ενώ η κα. Καρυστιανού σε κανέναν. Καταλάβατε τώρα; Δεν χρειαζόταν το γνωρίζαμε όχι καταλάβαμε τώρα».

«Είναι απίστευτο, παρόλα αυτά το βάλαμε πρώτο πρώτο να τα δείξουμε να φύγουν από μέσα μας. Την κα. Καρυστιανού πραγματικά δεν την έχουν καλέσει πουθενά» αποκρίθηκε ο παρουσιαστής.

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.