Τα «πυρά» της Σκορδά στον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Θα έπρεπε να απαντήσει και στη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο»

«Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου» – Η ενόχληση on air για το ύφος του

Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου αλλά και ο τρόπος που τοποθετήθηκε απέναντι στην Ελένη Μουστάκη μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή, προκάλεσε αίσθηση και η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της στον αέρα του Πρωινό μας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή ήταν η εξής: «Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μουστάκη, παίρνοντάς της το μικρόφωνο.

Η Φαίη Σκορδά, η οποία παρακολουθούσε έκπληκτη το βίντεο, είπε στη συνέχεια ενοχλημένη: «Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο».

«Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed