Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ήμουν ψωνάρα. Είπα ανέκδοτο, δεν άρεσε και απάντησα ότι θα έρθει η μέρα που θα υπογράφω αυτόγραφα και δεν θα τους δίνω»

«Κάνω τρέλες μόνιμα όταν είμαι με τους φίλους μου ή ερωτευμένος» – «Ό,τι με φοβίζει στη ζωή μου το αντιμετωπίζω. Θέλω τα πράγματα να είναι ήρεμα και να κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ»

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε συνέντευξη ο δημοφιλής ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε για τους λόγους που ασχολήθηκε με την υποκριτική, τα ενοχικά συναισθήματα που νιώθει αλλά και την έκθεση που αισθάνεται τόσο επάνω στη σκηνή όσο και στην προσωπική του ζωή.

Αρχικά, ο Δαδακαρίδης είπε στην κάμερα της εκπομπής πως ως άνθρωπος αισθάνεται αρκετές ενοχές για όσα του συμβαίνουν. «Πολλές φορές σκέφτομαι ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου είναι στο μυαλό μου. Eίμαι πολύ ενοχικός. Kαταλαβαίνω και δέχομαι τα πράγματα όπως έρχονται. Tο κλικ να ασχοληθώ με την τέχνη έγινε στα 18-19 μου χρόνια, στην δεύτερη πατρίδα μου, στην Αγγλία». Σε αυτό το πλαίσιο αναφέρθηκε και στο λόγο που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός: «Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική ήμουν ανυπόμονος, δεν είχα γνώση, ήμουν πάντοτε τέρμα γκάζι και έπρεπε να μάθω το φρένο. Η υποκριτική με μαθαίνει μόνιμα. Γέμισε το σπίτι και το μυαλό μου με υπέροχα βιβλία και ιστορίες».

Επιπλέον, ο ηθοποιός τόνισε πως ακόμα δεν έχει συνηθίσει την έκθεση επάνω και κάτω από τη σκηνή αν και πλέον είναι κάτι διαχειρίσιμο για τον ίδιο. Συγκεκριμένα επεσήμανε ότι «Δεν έχω συνηθίσει την έκθεση στη σκηνή. Μέχρι στιγμής την αντέχω. Δέχομαι με μεγάλη χαρά κάποιον που θα μου μιλήσει έξω με ευγένεια και αγάπη, δεν μπορώ την αγένεια. Η έκθεση στη δουλειά είναι σαν το πρώτο ραντεβού με τη μεγαλύτερη καψούρα που έχεις φάει στην ζωή σου».

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε στην εκπομπή, ο Δαδακαρίδης έθιξε και το ζήτημα των φόβων του λέγοντας πως «Ό,τι με φοβίζει στη ζωή μου το αντιμετωπίζω. Θέλω τα πράγματα να είναι ήρεμα και να κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ. Στη δουλειά αισθάνομαι ελεύθερος. Μονό η ζωή και ο χρόνος μπορούν να με σταματήσουν. Προσπαθώ να μοιράζομαι τα σκοτάδια μου. Εάν είναι πολύ σοβαρά, ανεβαίνω στη μηχανή ή παίρνω τηλέφωνο τους φίλους μου».

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι έχει εστιάσει περισσότερο στο επάγγελμά του παρά στον εαυτό του, αλλά όταν είναι ερωτευμένος ή με τις παρέες του κάνει πολλές τρέλες. «Δεν έχω δώσει όσο χρόνο θα έπρεπε στον εαυτό μου, τον έχω αφιερώσει στο κομμάτι της εργασίας. Συνήθως είμαι κλειστός, αλλά στους ανθρώπους που είναι γύρω μου θα εκφραστώ όταν έρθει η στιγμή. Κάνω τρέλες μόνιμα όταν είμαι με τους φίλους μου ή ερωτευμένος. Όταν ήμουν πιτσιρικάς ήμουν ψωνάρα. Είπα ένα ανέκδοτο, δεν άρεσε και τους απάντησα ότι θα έρθει η μέρα που θα υπογράφω αυτόγραφα και δεν θα τους δίνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δαδακαρίδης.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed