Οι πρώτες δηλώσεις Σταυρή και Κουτσόπουλου μετά τον τελικό

«Είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει ποτέ και ένα από τα καλύτερα παιδιά»

Ο Σταυρής Γεωργίου δήλωσε για τον Σταύρο «δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο παρτενέρ, για να μην πω αντίπαλο, γιατί δεν είναι αντίπαλος. Για μένα είναι ο απόλυτος MasterChef. Είναι ο καλύτερος, πιο καλός και από μένα! Το παραδέχομαι!».

«Ο φετινός τελικός αν και διαφορετικός ήταν “ο μεγάλος τελικός του MasterChef”. Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή για τη στήριξή τους όλους αυτούς τους μήνες, σε όλο αυτό το μεγάλο ταξίδι. Νιώθω πολύ περήφανος για την Κύπρο και για την οικογένεια και τους φίλους μου. Είμαι σίγουρος ότι το είδαν και είναι όσο συγκινημένοι είμαι κι εγώ» είπε ο φιναλίστ του τελικού.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη σειρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό σεφ, Σταυρή Γεωργίου, λέγοντας: «Είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει ποτέ από το MasterChef. Το λέω από καρδιάς. Είναι και ένα από τα καλύτερα παιδιά. Αυτό που έχει στο μυαλό του το λέει ξεκάθαρα και αυτό είναι ιδανικό για να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο».

Περισσότερα στο παρακάτω video:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed