Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Πίστη στον Θεό, στην οικογένεια, στο εαυτό του, στη μουσική και στους θαυμαστές του

Στις 31 Δεκεμβρίου, λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος, κάνει πρεμιέρα το νέο ANT1+ Original «FAITH». Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, μέσα από ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ στο AΝΤ1+.  Το πρώτο docu-special του ΑΝΤ1+ είναι ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον αγαπημένο ερμηνευτή Νίκο Οικονομόπουλο σε παραγωγή των ANTENNA Studios.

Το «FAITH» ξετυλίγει, για πρώτη φορά, πτυχές όχι μόνο της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής ζωής του τραγουδιστή και ακολουθεί τον Νίκο Οικονομόπουλο, αιχμαλωτίζοντας την ανεξάντλητη ενέργειά του εντός και εκτός σκηνής. Μια ενέργεια που αντλεί από τη δύναμη της πίστης του. Πίστη στον Θεό, στην οικογένεια, στο εαυτό του, στη μουσική και στους θαυμαστές του, οι πέντε πυλώνες που τον οδήγησαν στην κορυφή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Στις 31 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται με το «FAITH» και συστήνεται ξανά. Αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, το μεγάλο αφιέρωμα στον αγαπημένο ερμηνευτή θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές με εγγραφή στο antennaplus.gr και 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή.​

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed