Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου την σπάνε οι άπατες εκπομπές στην ΕΡΤ, όπως του Σεργουλόπουλου»

«Μου βγάζει κάτι… ένα αφ ̓ υψηλού σηκωμένο δάχτυλο. Δεν μπορείς να σηκώνεις το δάχτυλο όταν εσύ κάνεις 2% και δεν κάνεις τίποτα»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα πυρά του στον Φώτη Σεργουλόπουλο για τις τηλεθεάσεις της εκπομπής του.

«Αυτό που μου την σπάει είναι ότι υπάρχουν κάποιες υπερτιμημένες εκπομπές στην ΕΡΤ οι οποίες κάνουν άθλια νούμερα, πάνε άπατες δεν βγαίνει κανείς να το πει. Κάνουν 2- 2,5% ή και 1,5%. Στον ιδιωτικό τομέα με 2 και 2,5% δεν μας κόβουν απλά, έρχονται security και μας παίρνουν σηκωτούς».

«Παραδείγματος χάρη η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου. Παρόλο που τον εκτιμώ τον Φώτη, μου βγάζει κάτι… ένα αφ ̓ υψηλού σηκωμένο δάχτυλο. Δεν μπορείς να σηκώνεις το δάχτυλο όταν εσύ κάνεις 2% και δεν κάνεις τίποτα», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed