Πέτρος Λαγούτης: «Μου έτυχαν συνεργασίες που ήθελα να φύγω τρέχοντας»

«Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή»

Για τη σχέση του με τη Μυρτώ Αλικάκη, το λόγω που ο γιος του κόπηκε από τη δραματική σχολή αλλά και τις τοξικές συνεργασίες που είχε μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά “Παγιδευμένοι” αλλά και στη θεατρική παράσταση “Οι Τέλειοι Ξένοι”, ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι «Οι Τέλειοι Ξένοι είναι ένα έργο του Πάολο Τζενοβέζε και την μετάφραση έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη. Μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο υπογράφουμε τη σκηνοθεσία της παράστασης. Εγώ παίζω κιόλας, εκείνος μας την έσκασε. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που η σειρά Παγιδευμένοι βρήκε γρήγορα το δρόμο της».

Μιλώντας για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη, ο Λαγούτης επεσήμανε πως το διαζύγιό τους δεν αποτέλεσε ποτέ λόγο να μη συνεργαστούν. «Με την πρώην σύζυγο μου, Μυρτώ Αλικάκη, είχαμε ξανασυνεργαστεί μετά το διαζύγιο μας. Δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε μαζί με τη Μυρτώ. Είναι ευτυχία να δουλεύεις μαζί της, είναι μία πολύ καλή ηθοποιός. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας και είναι ωραίο να δουλεύουμε μαζί».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα παιδιά τους, αποκαλύπτοντας ότι ο γιος τους θέλησε να ασχοληθεί επίσης με την υποκριτική. «Ο γιος μου Δημήτρης μάς ανακοίνωσε εν ψυχρώ ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είχε περάσει ήδη στο πανεπιστήμιο άλλα μας είπε ότι θέλει να ασχοληθεί και με την υποκριτική. Εγώ και η Μυρτώ, από τότε που ήταν μικρά τα παιδιά μας προσπαθούμε να τους δημιουργήσουμε τη λογική να κάνουν στη ζωή τους αυτό που αγαπάνε. Η ζωή είναι δύσκολη, η δουλειά είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας οπότε αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν μπορείς να είσαι καλά».

Ωστόσο μία συμμετοχή του σε άλλη δουλειά δεν του επέτρεψε την είσοδο στη δραματική σχολή, όπως τόνισε ο Πέτρος Λαγούτης. «Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή, γιατί πήρε μέρος στο Έτερος εγώ. Αυτός είναι ο κανονισμός. Φέτος ο Δημήτρης πέρασε στο εθνικό. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και μεγάλη τιμή δική του, άλλα και δίκη μας. Δεν προσπαθώ να γίνω vegetarian, όπως ο γιος μου, άλλα αυτή του η στάση με έχει επηρεάσει και έχω μειώσει πολύ το κρέας».

Αναφορικά με τις δύσκολες συνεργασίες που του έχουν τύχει σε όλα τα χρόνια της υποκριτικής καριέρας του, ο ηθοποιός δήλωσε πως «Έχω βρεθεί σε δύσκολες και τοξικές συνεργασίες και τις υπέμεινα. Με όλα αυτά που έγιναν, τα πράγματα άλλαξαν πάρα πολύ ευτυχώς. Το λέγαμε ότι θα συμβεί αυτό. Είναι πολύ πιο εύκολο να αντιδράσεις πια. Τότε αναγκαζόσουν να κάνεις υπομονή, να το καταπιείς και να το διοχετεύσεις σε κουβέντες με συνάδελφους».

Στο ίδιο πλαίσιο προσέθεσε ότι κάποτε αποχώρησε από μία συνεργασία γεγονός που το θεώρησε λυτρωτικό. «Μου έτυχαν συνεργασίες που αν με ρώταγες αν θέλω να φύγω θα έλεγα ναι, τρέχοντας. Αποχώρησα μία φορά από συνεργασία που είχα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Απελευθερώθηκα και λυτρώθηκα. Δεν ξανασυνάντησα τον άνθρωπο με τον οποίο ετοιμάζαμε την παράσταση που αποχώρησα».

 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed