«Παράδεισος των Κυριών»: Πρεμιέρα απόψε με εξελίξεις και ένα νέο πρόσωπο (νέες φωτογραφίες)

Τρεις μήνες μετά την φωτιά ο Παράδεισος είναι σχεδόν έτοιμος να επαναλειτουργήσει και ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος, έχει μπει στην οικογένεια του μαγαζιού

«Ο Παράδεισος των κυριών», πρεμιέρα απόψε στις 20:00

Τρεις μήνες μετά την φωτιά ο Παράδεισος είναι σχεδόν έτοιμος να επαναλειτουργήσει…

Ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος, έχει μπει στην οικογένεια του μαγαζιού… Ένας αυτόπτης μάρτυρας εμφανίζεται και υποστηρίζει ότι είδε κάποιον εκείνο το βράδυ έξω από το μαγαζί. Η Μιράντα και ο Ντίνος κλείνουν τον τρίτο μήνα έγγαμου βίου μπαίνοντας σε καινούριο σπίτι κάνοντας όνειρα για το μέλλον το δικό τους, αλλά και του Παραδείσου. Η μέρα της δίκης της Βικτώριας έφτασε. Η ομολογία του Αποστόλη για όλα της τα εγκλήματα πριν τον θάνατό του, θα είναι αρκετή ώστε να αθωωθεί; Η Όλγα και ο Πάρης να πάρουν πίσω την περιουσία τους τώρα που πέθαινε ο Αποστόλης;… Δες περισσότερες φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed