«Παράδεισος των Κυριών»: Αποκαλύψεις και backstage υλικό από τα γυρίσματα του Β’ κύκλου

«Είμαι σε σημείο, ως Ντίνος, που πρέπει να δεχτώ αυτή τη βοήθεια»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του β’ κύκλου της δραματικής σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου βρέθηκαν στα γυρίσματα και συνάντησαν τους πρωταγωνιστές.

Ο τηλεοπτικός Ντίνος, Αργύρης Πανταζάρας είπε: «Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά. Είναι μια πολύ όμορφη συνθήκη με πολύ ωραίους συνεργάτες, δυνατή ομάδα και ο πήχης είναι πολύ ψηλά».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Εγώ βλέπω μια μόνιμη μάχη, τον «Παράδεισο» τον αντιλαμβάνομαι περισσότερο ως μία κόλαση αυτών των ανθρώπων. Είναι μονόδρομος να ξαναγεννηθεί ο «Παράδεισος» μέσα απ’ τις στάχτες του, αν κι εγώ έχω πει ότι θέλω να πάρω και το απέναντι κατάστημα να το κάνω θέατρο. Δεν ξέρω αν το συμμερίζονται και οι υπόλοιποι».

«Είμαι σε σημείο, ως Ντίνος, που πρέπει να δεχτώ αυτή τη βοήθεια, γιατί το όνειρό μου είναι ο «Παράδεισος», με όποιον τρόπο να συνεχίσει να υπάρχει», τονίζει ο Αργύρης Πανταζάρας. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed