Παππούς του Mad Clip: «Η Αρετή δεν μας χαιρέτησε στην κηδεία. Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε;»

«Ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί (…) μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα»

Στο Πρωινό μίλησε ο παππούς του Mad Clip για τις συνθήκες του τροχαίου, την πρώην σύντροφο του τράπερ, ποιοι μοιράστηκαν τα πράγματα του και ποιος έχει τα κλειδιά και τα προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή. Ποιο το παράπονο του για την πρώην σύντροφό του εγγονιού του, Αρετή;

Για τον τραγικό χαμό του εγγονιού του μίλησε ο παππούς του Mad Clip στην εκπομπή «Το πρωινό».

«Πονάω πολύ όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είχα δει στις 20 Ιουλίου και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα» ανέφερε αρχικά. Σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί για τη σχέση του εκλιπόντα καλλιτέχνη με τη σύντροφό του, Αρετή, δήλωσε: «Ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί».

Όμως, ορισμένες κινήσεις και συμπεριφορές της μετέπειτα φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει την οικογένεια. «Η Αρετή δεν μας χαιρέτησε στην κηδεία. Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;».

Θέμα έχει δημιουργηθεί και με την περιουσία που άφησε ο τράπερ καθώς σύμφωνα με τον κύριο Παναγιώτη η οικογένεια δεν βρήκε τίποτα. «Υπήρχαν πολλά χρήματα αλλά εμείς δεν βρήκαμε τίποτα».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed