Παπανώτας για Μικρούτσικο: «Κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνουμε στη σύνταξη»

«Διαφωνώ κυρίως στους όρους με τους οποίους επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση»

Στο περιοδικό «7 Μέρες TV» έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπανώτας όπου μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο συνάδελφο του είπε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πολύ ισχυρή άποψη, είτε συμφωνείς μαζί του είτε όχι. Είναι πολύ ενδιαφέρον να τον ακούς και νομίζω ότι λίγο αδικείται ως προς το ρόλο που έχει αναλάβει επιστρέφοντας, όχι μόνο στη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και στο Big Brother. Ναι μεν ο ίδιος τον έχει αποδεχτεί, αλλά βλέπω ότι λίγο αντιδρά, ότι κλοτσάει σε όλο αυτό. Καταλαβαίνω γιατί του συμβαίνει. Ο Μικρούτσικος είναι ένα τηλεοπτικό κεφάλαιο, ασχέτως αν εγώ συχνά διαφωνώ μαζί του»

Σχετικά με τις διαφωνίες που έχει απέναντι σε απόψεις και τοποθετήσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ανέφερε: «Κυρίως στους όρους με τους οποίους επέστρεψε. Κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνουμε στη σύνταξη, να αποσυρόμαστε όταν ακόμη υπάρχει θετικό κλίμα για την παρουσία μας. Διαφωνώ σε διάφορα πράγματα, αλλά αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο και η γνώμη του είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed