Πάνος Ιωαννίδης: Η ζωή στον κορονοϊό, τα γυρίσματα του MasterChef και πώς θα γίνει ο τελικός

«Μένουμε σπίτι» με τον chef και κριτή

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή του στην καραντίνα, τις μέρες που υπήρχε η υποψία πως είναι κι εκείνος φορέας αλλά και για όσα θα γίνουν με τον τελικό του MasterChef.

«Περαστικά μας. Να φύγει όλο αυτό όσο πιο γρήγορα. Ελπίζουμε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. Βέβαια, από την άλλη, μένουμε σπίτι και βλέπουμε τις οικογένειές μας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε ποιοτικά το χρόνο μας τώρα» είπε αρχικά ο chef.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο κρυολόγημα που είχε περάσει στις αρχές της πανδημίας και ανησύχησε τόσο εκείνον όσο και τους συνεργάτες του. «Ήταν ακριβώς στην αρχή της πανδημίας και θορυβήθηκαν όλοι γιατί ήταν και 50 άτομα εκεί. Μπήκα αμέσως για εξετάσεις, έμεινα μέρες στο σπίτι μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα και κύλησαν τα γυρίσματα. Απλά μετά πιεστήκαμε γιατί επισπεύσαμε τη διαδικασία των γυρισμάτων γιατί βγήκαν και οι σχετικές οδηγίες» είπε αναφερόμενος στο MasterChef που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν φτάσει μέχρι και ένας μέρος του τελικού.

Δες αναλυτικά τι είπε για το νέο του επιχειρηματικό βήμα αλλά και τον τελικό του MasterChef:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed