Πάνος Ιωαννίδης: «Το να αποκτήσει κάποιος ένα παιδί, δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις»

«Δεν μαγειρεύουμε ακόμα παρέα, αλλά του δίνω για αρχή μερικά υλικά να τα μυρίζει, να του μένουν οι μυρωδιές ως μνήμες»

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα του “Στούντιο 4” και αναφέρθηκε τόσο στη γυναίκα και στο γιο του όσο και στο επάγγελμα που θα ακολουθούσε αν δε γινόταν σεφ.

Ο κριτής του MasterChef υποδέχτηκε την εκπομπή στο εστιατόριό του και δήλωσε ότι η δουλειά του τον απασχολεί όλο το χρόνο. «Δεν έχεις ιδιαίτερες γιορτές, δεν έχεις το χρόνο στο 8ωρο, που οι άλλοι θα σταματήσουν και θα πουν ότι “τώρα βγαίνουμε να πιούμε ένα ποτό”. Όταν οι άλλοι βγαίνουν για ποτό συνήθως εσύ μπαίνεις για δουλειά. Μπαίνεις στην κουζίνα» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια προσέθεσε πως «Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι. Νομίζω πως η πατρότητα και το να αποκτήσει κάποιος ένα παιδί, δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις». Αναφερόμενος στο γιο του μάλιστα, ο Ιωαννίδης δήλωσε ότι «Δεν μαγειρεύουμε ακόμα παρέα, αλλά του δίνω για αρχή μερικά υλικά να τα μυρίζει, να του μένουν οι μυρωδιές ως μνήμες. Αργότερα θα μπούμε και στις γεύσεις».

Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί το παιδί του με το ίδιο επάγγελμα τονίζοντας πως «Θα του έλεγα αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας: Να γίνεις ό,τι θέλεις, φτάνει να αγαπάς αυτό που κάνεις». Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πάνος Ιωάννίδης, αν δεν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική θα ασχολούνταν με τη φωτογραφία. «Σίγουρα θα είχα ασχοληθεί με τη φωτογραφία. Γύρω στα 16 είχα καταλήξει ότι θέλω να γίνω μάγειρας».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed