Παναγιώτα Βλαντή: Ο μυστικός γάμος, η γνωριμία με το σύζυγό της και το κίνημα #MeToo

«Είχα στεναχωρηθεί, είχα πληγωθεί, ντρεπόμουν, φοβόμουν, ήθελα να αλλάξω δουλειά»

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε την Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μίλησε για τη γνωριμία με το σύζυγό της και το μυστικό γάμο τους, το κίνημα #MeToo, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια!

«Με ενδιέφερε την ημέρα του γάμου να μην έχω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το μυστήριο. Μετά με πολλή χαρά το επικοινωνήσαμε. Ήταν δύσκολο να το κρύψουμε, είχαμε αποφασίσει να το πούμε μόνο σε πολύ λίγο κόσμο», εξήγησε η λαμπερή ηθοποιός για το γιατί κράτησε μυστικό τη γάμο της που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι.

«Οικογένεια φυσικά σημαίνει και παιδί, αλλά είναι κυρίως δύο άνθρωποι. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και αν είναι να έρθει, θα έρθει, δεν αγχωνόμαστε. Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που υιοθετούν. Φυσικά και είμαι υπέρ. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό δείχνουν ότι έχουν μεγάλο σθένος και έχουν ξεπεράσει το εγώ τους», πρόσθεσε.

«Την προσωπική μου ζωή μού έκανε καλό ότι δεν την προέβαλα. Πολύ λίγες φορές έχει γραφτεί κάτι για εμένα που δεν ισχύει, με παίρνουν και με ρωτούν, έχω καλή σχέση με τους δημοσιογράφους. Όταν γράφουν ανακρίβειες για εμένα το ξεπερνάω εύκολα, παλιότερα με ενοχλούσε», είπε ακόμα η Παναγιώτα Βλαντή.

Αναφερόμενη στο κίνημα #MeToo, η ίδια σημείωσε είπε ότι «Με το #MeToo πιστεύω ότι θα υπάρξει ξεκαθάρισμα στο χώρο του θεάτρου. Πιστεύω ότι έχει βοηθήσει και νεότερους συναδέλφους μου, να μπορούν να μιλούν και να μην το κρύβουν. Πάντα θα υπάρχει παρενόχληση, αλλά θα μπορούμε να μιλάμε πια».

Μιλώντας για την προσωπική της εμπειρία, με παρενόχληση στον εργασιακό της χώρο, η Παναγιώτα Βλαντή είπε ότι «Πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Είχα στεναχωρηθεί, είχα πληγωθεί, ντρεπόμουν, φοβόμουν, ήθελα να αλλάξω δουλειά. Αλλά υπήρξαν γενναιόδωροι άνθρωποι που με βοήθησαν και με στήριξαν».

«Σέβομαι τις δηλώσεις των γυναικών που το έχουν πει και τις υποστηρίζω μέχρι τέλος», τόνισε στο ίδιο θέμα.

Η ίδια μίλησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια, και την πρεμιέρα της στο θέατρο στις 20 Οκτωβρίου, στο έργο «Η νεκρή λίμνη», στο θέατρο Επί Κολωνώ.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed