Οι «Παγιδευμένοι» στα παρασκήνια λίγο πριν την τηλεοπτική τους επιστροφή

Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς

Λίγες μέρες πριν την επιστροφή της δημοφιλέστατης σειρά “Παγιδευμένοι” οι πρωταγωνιστές δημοσίευσαν μια κοινή τους φωτογραφία, προκαλώντας ντελίριο στους θαυμαστές τους.

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις που διαδέχονται η μία την άλλη, επιστρέφει τηλεοπτικά στις 16 Ιανουαρίου, αλλά τα γυρίσματα βρίσκονται εν εξελίξει. Η Σοφία Φαραζή, που υποδύεται τη μία αδερφή της αδικοχαμένης Μυρτώς, κοινοποίησε μία παρασκηνιακή φωτογραφία με τους βασικούς πρωταγωνιστές των “Παγιδευμένων” προμοτάροντας κάποιες πιθανές κοινές σκηνές τους.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός, βρίσκεται στο πλευρό των δύο Εισαγγελέων της σειράς, της τηλεοπτικής-δικηγόρου αδερφής της και του αστυνόμου Ανδρέα, δηλαδή μαζί με τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Κίμων Κουρή, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Πέτρο Λαγούτη.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed