Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε ανοιχτά, για μία ακόμα φορά, μέσα από την εκπομπή του στο My Radio. Αναφέρθηκε τόσο στον Λιάγκα όσο και στον Αντώνη Κανάκη.

«Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη; Πήγε καλά και σε νούμερα, περνούσε το Πρωινό την Καινούργιου. Κανείς δεν θέλει το καλό των τηλεθεατών, όλοι θέλουν νούμερα»..

Για την κόντρα που υπήρχε για χρόνια στον ΑΝΤ1, ο Ουγγαρέζος αποκάλυψε: «Ήταν ο Γρηγόρης, ο Γιώργος και ο Κανάκης. Υπήρχε αυτή η κόντρα, του ότι βγάζουμε ή δεν βγάζουμε ανθρώπους οι οποίοι ξέρουμε ότι έχουν λόγο από διχαστικό έως και κακοποιητικό. Από τον Νότη Σφακιανάκη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη μέχρι τη Χρυσή Αυγή κλπ. Ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου, παρόλο που διαφωνούν για τον τρόπο που κάνουν αυτή τη δουλειά, υποστηρίζουν πως πρέπει να τους βγάζεις αυτούς τους ανθρώπους, για διαφορετικούς λόγους. Ο Γρηγόρης γιατί σου λέει ότι πρέπει να ξέρει ο άλλος τι ακούει και ο Λιάγκας γιατί σου λέει ότι αυτοί κάνουν νούμερα. Από την άλλη, ο Κανάκης έλεγε ότι δεν πρέπει να βγαίνουν αυτοί».

«Και ο Κανάκης τα έβαλε με τον σταθμό τον ίδιο, στον οποίο ήταν στέλεχος, που επιτρέπει εκπομπές όπως του Γιώργου. Αυτή ήταν η βάση της διαφωνίας. Ο Αντώνης έκανε διαρκώς παράπονα για την εκπομπή μας. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν σχολιάσαμε μια φωτογραφία του Αντώνη Κανάκη, όταν είχε βάλει μαλλιά. Το παίξαμε ως viral, όχι για να χλευάσουμε και είχε σπαστεί αυτός. Δεν ξέρω αν ο Αντώνης ήθελε να κοπούμε, αλλά πήρε το διευθυντή και του είπε να μας βάλει χέρι».


Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV series & more.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.