Ωρύεται ο Λιάγκας για την επίθεση από Παπαθωμά και Πετράκο

«Ο άνθρωπος χρειάζεται παρακολούθηση», «Ο καθένας εκεί που του αξίζει», «Δεν με νοιάζει πού δουλεύει η κυρία» και άλλες -πάρα πολλές- εκφράσεις θυμού και αντίδρασης

«Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης» είπε η Θεοφανία Παπαθωμά κατά του παρουσιαστή κι εκείνος ξέσπασε.

«Ακολουθούσα μία πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά. Πραγματικά από σήμερα θα αλλάξω. Στους μόνους που έχω να λογοδοτήσω είναι στους γιους μου και θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους και το ήθος του. Δεν επιτρέπω σε κανένα είτε λέγεται Παπαθωμά όταν με ήθος κάνω αυτή τη δουλειά να βγαίνει ο καθένας να λέει τη βλακεία του.

«Τον κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Δεν τον παγιδεύσαμε ποτέ σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη αν είσαι ανήθικος μπορείς να κάνεις μοντάζ. Επειδή εγώ είμαι της λογικής ότι στη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, τον φωνάξαμε εδώ»

«Του δώσαμε περισσότερο χρόνο από ό,τι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Του είχαμε δώσει 16 λεπτά, χτες μετρημένο χρόνο στον κ. Πετράκο 21 λεπτά. Επί 12 λεπτά τον αφήσαμε να μιλάει μόνος του χωρίς να μιλάει κανένας. Αν δεν είναι ικανοποιημένος από αυτά που είπε είναι δικό του θέμα».

«Από κει και πέρα θέλω να πω ότι ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας και εμένα εκατό φορές – τον ακούσατε όλοι εδώ- με κοίταγε στα μάτια και από κει και πέρα βγήκε και μας είπε άνδρο. Ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ή δεν είναι ψεκασμένος. Δεν τιμά μία πρόσκληση και την ελευθερία που του δώσαμε -χωρίς αντίλογο. Τι περίμενε, ότι δεν θα κάνουμε μία ερώτηση;».

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βάζουμε μία τελεία!» είπε οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο άνθρωπος προφανώς χρειάζεται άλλη παρακολούθηση»

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed