Μεγάλη στροφή για το OPEN αποκλειστικά σε ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές μετά την απότομη διακοπή του «Έρωτα φυγά». Κανονικά η σειρά θα ολοκληρωνόταν στα 180 επεισόδια αλλά τώρα αυτό θα γίνει στα 110.

Σύμφωνα με τη Real News, «σε συνάντηση που πραγματοποίησε η διοίκηση του καναλιού με την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες, ανακοίνωσε την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία και να τραβήξει την ρίζα στα 100 επεισόδια, που αποτελούν το μίνιμουμ γκαραντί της αρχικής συμφωνίας, επικαλούμενη λόγους έλλειψης οικονομικής ρευστότητας».

Για να δημιουργηθεί, όμως, ένα πρόωρο φινάλε με σεβασμό στον τηλεθεατή και η ιστορία να ολοκληρωθεί, δόθηκαν άλλα 10 επεισόδια κι έτσι ο «Έρωτας φυγάς» θα ρίξει αυλαία στα 110 επεισόδια την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται ήδη σε επαφές με ενδιαφερομένους, ενώ φέρεται να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Alpha και το Mega.


Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.