Ορφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια»

«Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε στην «Ελένη» για την οικογένεια του, την πατρότητα και την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη. «Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στην ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας».

Για την πατρότητα στην ζωή του ο πετυχημένος ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ήθελε να  γίνει πατέρας κάποια στιγμή. «Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου». «Μέρα με τη μέρα μαθαίνει, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί ου γονείς»

Για τις σχέσεις και τη επαγγελματική συνεργασία με την μητέρα του, Μαρία Τζομπάνακη ανέφερε ο Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή» αποκάλυψε για την μητέρα του.

Για τον γάμο του ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed