Ορέστης Χαλκιάς -Γιώργος Μπένος: «Μεγαλώσαμε με Χριστόφορο Παπακαλιάτη!»

Ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος από το «Maestro» εξηγούν πώς αντιμετωπίζουν τα σχόλια για το ότι υποδύονται ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι

«Ο Σπύρος είναι ένας ήρωας εγκλωβισμένος στο δικό του σκοτάδι. Όλοι αξίζουμε να προσπαθήσουμε για οποιοδήποτε φως έρχεται στη ζωή μας», δήλωσε ο Γιώργος Μπένος, ενώ ο Ορέστης Χαλκιάς τόνισε πως οι δυσκολίες του Αντώνη, του χαρακτήρα που υποδύεται, είναι ότι ο περίγυρός του υποκρίνεται.

«Υπάρχουν μέσα στη σειρά πολύ σκοτεινά πράγματα, υπάρχει όμως και η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με πραγματικά εγκλήματα», σχολίασε ο Γιώργος Μπένος.

Για τον Ορέστη Χαλκιά η υποκριτική ήταν μονόδρομος, καθώς οι γονείς του ήταν ηθοποιοί. «Μου έδωσαν το πλαίσιο να εκφράζομαι όπως θέλω, αυτό καλλιέργησε τα εκφραστικά μου μέσα», δήλωσε.

Ο Γιώργος Μπένος έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο όταν ήταν έφηβος και κλείστηκε στον εαυτό του. Όπως είπε ο ίδιος, ένιωσε να ενεργοποιείται μετά από μία παράσταση που συμμετείχε στην Β’ Λυκείου. Δες όσα δήλωσαν:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed