Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου βρέθηκε καλεσμένος ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που υπογράφει την φετινή τηλεοπτική επιτυχία Famagusta έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλώντας μεταξύ άλλων για την επιτυχία της σειράς και τα σχόλια. 

Ο Ανδρέας Γεωργίου μεταξύ άλλων μίλησε για όλους εκείνους που εναντιώθηκαν και εξέφρασαν τις ενστάσεις τους πριν καλά-καλά βγει σειρά στον αέρα. Μάλιστα αναφέρθηκε σε αυτούς που μιλούν για κερδοφορία και εκμετάλλευση του ονόματος της Αμμοχώστου αλλά και της ιστορίας της.

Αρχικά ο ίδιος είπε: «Θελήσαμε με τον Κούλλη να μάθουν μέσα από αυτή τη σειρά και τα πιο νέα παιδιά κάποια πράγματα. Νομίζω πως ό,τι και να λένε, γιατί λένε πολλά, δεν υπήρχε καλύτερη συνταγή για μένα να πετύχουμε αυτόν τον σκοπό. Βλέπουν μια σειρά μυθοπλασίας και μέσα από την μυθοπλασία μαθαίνουν και κάποια γεγονότα για την Αμμόχωστο, την κατεχόμενη Κύπρο, την εισβολή των Τούρκων το 1974»

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως: «Το γεγονός ότι λένε πολλά, όχι, δεν με πλήγωσε. Ήταν κάτι που το περιμέναμε και είναι φυσικό. Όποια δουλειά και να κάνεις, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα την δουν με μια άλλη ματιά. Την κα. Άννα Μαραγκού (σ.σ. οι οποία και εξέφρασε δημόσια ενστάσεις) την έχω καλέσει προσωπικά στην πρεμιέρα της σειράς, στέλνοντας ένα μήνυμα στο Facebook που δεν μου απάντησε ποτέ και της ζήτησα να έρθει να δει το επεισόδιο για να έχει άποψη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι όλοι είχαν άποψη πριν δουν τη σειρά. Εγώ ζήτησα, μέσω αρκετών ανθρώπων, να το μεταφέρουν για να έρθουν και να δουν τη σειρά ή να την δουν στον αέρα και μετά ας πουν ότι θέλουν. Εννοείται ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας έχει τη γνώμη του».

«Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει και να δει το κοστολόγιο της σειράς»

«Αυτό που θέλω να τονίσω όμως είναι το σχόλιο που άκουσα και δεν μου άρεσε, ότι “εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για σκοπούς κερδοφορίας”. Κατ’ αρχάς να πούμε ότι κατάγομαι από την περιοχή της Αμμοχώστου, έχω μεγαλώσει με πολλές ιστορίες από τον παππού μου για την Αμμόχωστο και είναι η πόλη που μεγάλωσα και αισθάνομαι πολύ κοντά μου. Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει και να δει το κοστολόγιο της σειράς για να δουν ότι όχι μόνο δεν είναι κερδοφόρα η σειρά, αλλά βάζουμε και από την τσέπη μας».

«Είναι μια σειρά που κάνουμε με πάρα πολύ μεράκι και πάρα πολύ αγάπη μαζί με τον Κούλλη και σίγουρα δεν είναι μια σειρά που θα μας κάνει πλούσιους. Θα μας κάνει πλούσιους με άλλον τρόπο» είπε ο ηθοποιός κλείνοντας.

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.