Νίκος Οικονομόπουλος: «Πιστεύω στον Θεό κι ας με λέτε γραφικό»

«Ζω με τον Χριστό και την πίστη μου»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του στο Fantasia, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Θα πήγαινε ως κριτής σε talent show και τι γίνεται με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του; «Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα. Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν, δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο. Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό».

Για την πίστη του: «Θα με πουν γραφικό, πιστεύω πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό και την πίστη μου. Δεν έχω αλλάξει ούτε ένα χιλιοστό από τη μέρα που ξεκίνησα. Κερδίζω εμπειρίες, μεγαλώνω και ωριμάζω». Δες όσα είπε: 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed