Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει»

«Οικογένεια θα κάνω όποτε θέλει ο Θεός. Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ και ο έρωτας»

Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει γνωστό ότι ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου, που θα προβληθεί μέσα από το ΑΝΤ1+. Η εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” όμως, εξασφάλισε ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ με τον τραγουδιστή να μιλά για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

Στο βίντεο που προέβαλε η εκπομπή ο δημοφιλής τραγουδιστής δηλώνει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να αποκτήσει το δικό του παιδί, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το φέρει ο Θεός. «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει. Δε ξέρω πότε θα γίνει αυτό, δεν ξέρω. Δε μπορώ να το σχεδιάσω. Κι ενώ εγώ είμαι γενικά του προγράμματος, έχω πρόγραμμα στη ζωή μου σε όλα, σε αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα. Οικογένεια θα κάνω όποτε θέλει ο Θεός. Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ και ο έρωτας. Υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση. Εμένα αυτό μου αρέσει, το πιο ρομαντικό, πιο παραδοσιακό» ακούγεται να δηλώνει ο Οικονομόπουλος.

Επιπλέον, σε μία άλλη αναφορά του στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ, ο τραγουδιστής μιλά για τη γυναίκα λέγοντας ότι «Γυναίκα… η ζωή… Από μια γυναίκα ήρθαμε όλοι».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed