Νίκος Μουτσινάς: Σπάνιο ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει

Τα λόγια του παρουσιαστή στην έναρξη της εκπομπής

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μας έχει συνηθίσει να απαντά μέσα από την εκπομπή για θέματα που τον αφορούν προσωπικά. Τις τελευταίες ώρες, όμως, τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στο Instagram είναι πολλά και σε μέρος αυτών απάντησε το βράδυ της Τρίτης. Όμως, δεν ήταν αρκετό και ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει μια νέα απάντηση μέσα από την εκπομπή της Τετάρτης.

«Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη εκπομπή, δεν μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται σαν να έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά. Δεν συμβαίνει δυστυχώς αυτό, δεν συμβαίνει βασικά καθόλου αυτό. Είναι μια εργασία, την κάνουμε με όση αγάπη μπορούμε. Δεν είμαστε ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Έχουμε άποψη, τη λέμε όπου μπορούμε. Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δεν μπορεί να βλέπει την εκπομπή αυτή τη στιγμή να μην τη δει και αρχίζει να βρίζει μετά. Ας μην την δει καθόλου και όποιος θέλει να διασκεδάσει είμαστε εδώ για αυτόν. Καταλαβαίνω όλη την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό».

Δες το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed