Νίκος Μουτσινάς: «Να ανοίξουν οι υιοθεσίες να δούμε άσπρη μέρα»

«Είναι μία περίοδος που σκάνε τα σκ**ά προς τα πάνω»

Μπορεί να έχει διατηρήσει τον αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρας της εκπομπής του αλλά ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα μέσα από το “Καλό Μεσημεράκι” αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει αρκετές φορές για την προσπάθειά του να υιοθετήσει ένα παιδί, με πιο πρόσφατη αναφορά του αυτή με καλεσμένη την Μπέττυ Μαγγίρα. Στην έναρξη της εκπομπής του τη Δευτέρα 21/11, ο Μουτσινάς θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σχετικά με τις υιοθεσίες και τη γραφειοκρατία της χώρας που τις καθυστερεί.

«Καλή εβδομάδα. Γίνεται ένας χαμός, δεν είναι τα πράγματα. Ας πούμε και μία αλήθεια καμιά φορά. Τα πράγματα είναι λίγο τρομακτικά, το καταλαβαίνετε. Είναι μία περίοδος που σκάνε τα σκ@@τά προς τα πάνω» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής. Ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτά τα λόγια και σημείωσε: «Δηλαδή δεν ξέρεις και τι να πεις, σου έρχονται τα χαστούκια δεξιά και αριστερά. Μακάρι αυτά που συμβαίνουν, τα πολύ πολύ τρομακτικά και άσχημα να μπορέσουν να αποτελέσουν μία αφορμή για να φτιάξουν κάποια άλλα πράγματα. Μπορούμε λίγο με τις υιοθεσίες να ανοίξουμε τα πλαίσια. Κάντε το δηλαδή, να δούμε και άσπρη μέρα που τρέχουμε».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed