Νικολέτα Τσομπανίδου: Τι απέγινε το μονόπετρο που της έδωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Δίνει συμβουλές στα νέα κορίτσια του Bachelor

Επτά μήνες μετά το τέλος του The Bachelor, η Νικολέτα Τσομπανίδου έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη. Η νικήτρια του reality αγάπης μίλησε για τη νέα της ζωή, ενώ αποκάλυψε και πως το μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος το φοράει ακόμη.

«Τέτοια εποχή ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Μου πήρε πολύ χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, θα συνιστούσε σε μια κοπέλα να το ζήσει. Δεν περίμενα ότι θα είμαι η νικήτρια του The Bachelor. Από τη μέση και μετά ήρθα πιο κοντά με τον Παναγιώτη.

Όπως με βλέπατε μέσα στο παιχνίδι έτσι είμαι και εκτός. Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη.  Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήματα πια» εξομολογήθηκε η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed