Νέο ξέσπασμα Σπύρου Μπιμπίλα έξω από τα δικαστήρια

«Εάν είμαι σωστός μάρτυρας ή όχι, θα το κρίνει το δικαστήριο»

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Στο δικαστήριο έφτασε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θέλησε με μία δήλωσή του να λύσει μία παρεξήγηση που έγινε χθες σχετικά με την έντονη αντίδραση που είχε σχετικά με τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Θέλω να πω για το σχόλιο που έγινε σε κάποια εκπομπή χθες, ότι σας αποκάλεσα γελοίους εσάς. Δεν ισχύει, είπα είναι γελοίο αυτό που κάνετε. Δεν αποκαλώ ποτέ τους δημοσιογράφους γελοίους, δεν είναι στον χαρακτήρα μου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και παρακάλεσε να μην έρχονται οι δημοσιογράφοι απροειδοποίητα έξω από το σπίτι του.

«Για την δίκη δεν θέλω να κάνω σχόλιο όσο εξελίσσεται. Δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις για τη δίκη έξω από το δικαστήριο. Εάν είμαι σωστός μάρτυρας ή όχι, θα το κρίνει το δικαστήριο. Είμαι άνθρωπος φιλαλήθης και ποτέ ψευδομάρτυρας, έχω την συνείδησή μου πεντακάθαρη», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed