Η Natasha του Sex and the City επιθυμεί να εμφανιστεί και πάλι στο And Just Like That

«Νομίζω ότι πρέπει να πιέσουμε τον Michael Patrick King για να φέρει τη Natasha πίσω»

Μπορεί η Carrie να μην κατέστρεψε μόνο το γάμο αλλά και το γεύμα της Natasha στο Sex and the City, αλλά η Bridget Moynahan, η ηθοποιός που υποδύθηκε τη μεγάλη αντίζηλό της, επιθυμεί να πραγματοποιήσει και άλλη μία εμφάνιση στο reboot της σειράς, And Just Like That.

Η Moynahan, που πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό δράμα του CBS, Blue Bloods, δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Tonight ότι «Ήταν τόσο διασκεδαστικό να επιστρέψω (στο σόου)» αναφορικά με το πέρασμα που έκανε στο τρίτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του And Just Like That. Η ίδια μάλιστα θα ήθελε να εμφανιστεί και στο δεύτερο κύκλο αφού τόνισε: «Νομίζω ότι πρέπει να πιέσουμε τον [εκτελεστικό παραγωγό] Michael Patrick King για να φέρει τη Natasha πίσω. Ας ξεκινήσουμε μια εκστρατεία, όλοι».

Η δημοφιλής ηθοποιός πιστώνει το Sex and the City για την έναρξη της καριέρας της και δε διστάζει μάλιστα να πει ότι «Ήμουν ευγνώμων που ήμουν μέρος του (σόου). Είμαι τόσο χαρούμενη που μου ζήτησαν να επιστρέψω. Ήταν τόσο διασκεδαστικό. Ήταν σαν να επέστρεψα σε μια οικογένεια».

Η επανεμφάνιση της Natasha πραγματοποιήθηκε στον πρώτο κύκλο της σειράς, αφού ο Big άφησε στη Natasha 1 εκατομμύριο δολάρια στη διαθήκη του. Το γεγονός αυτό πυροδότησε την περιέργεια της Carrie για το αν οι δυο τους ήταν κάτι παραπάνω από πρώην σύζυγοι, με αποτέλεσμα να την καταδιώκει στη Νέα Υόρκη. Αν και η Bradshaw δυσκολεύτηκε να τη συναντήσει, τελικά οι δύο κυρίες βρέθηκαν τυχαία, έλυσαν τις όποιες παρεξηγήσεις και για πρώτη φορά άφησαν τη σχέση τους σε καλό στάδιο. Τι θα συμβεί όμως αν η Natasha πράγματι εμφανιστεί και στον επόμενο κύκλο του And Just Like That;

Πώς να πετύχεις ένα street style look με τον πιο sustainable τρόπο

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed