Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό»

«Η σχέση μου με την πίστη στον Θεό, είναι μια σχέση σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους που πιστεύουν»

Στην εκπομπή “Γεια σου” βρέθηκε καλεσμένη η Μυρτώ Αλικάκη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Μαύρο Ρόδο” του Mega, και με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως μοναχή μίλησε για τη σχέση της με την πίστη και το Θεό.

Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε αρχικά πως δεν πιστεύει στο Θεό αλλά σέβεται απόλυτα τους ανθρώπους που έχουν τέτοια πίστη. Συγκεκριμένα είπε στη Μαρία Μπακοδήμου ότι «Η σχέση μου με την πίστη στον Θεό, είναι μια σχέση σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους που πιστεύουν και το καταλαβαίνω. Εγώ προσωπικά δεν την έχω νιώσει αυτήν την ανάγκη. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό. Προτιμώ να πιστεύω στους ανθρώπους και στις δυνάμεις μου. Είμαι ο σύγχρονος δυτικός άνθρωπος. Παρόλα αυτά πιστεύω στο καλό, το οποίο μπορεί κανείς να πει ότι είναι Θεός ή χριστιανικό».

Συνέχισε μάλιστα να εξηγεί το σχετικό της σημειώνοντας ότι «Μου αρέσει να είμαι καλύτερος άνθρωπος, δοτική, να μην είμαι ανταγωνιστική και να βοηθώ όποτε μπορώ. Δεν έχω ανάγκη να πάω στην εκκλησία ή να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι μετά θάνατον. Πιστεύω ότι σαπίζουμε, τελειώνει η ιστορία κι ανακυκλωνόμαστε. Μου αρέσει αυτή η ιδέα, δεν με ενοχλεί καθόλου. Έχω άγχος αρρώστιας κι ανημπόριας» δήλωσε η Αλικάκη.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed