Οι μπηχτές της Μενεγάκη για τον Λιάγκα, μιλώντας στον Ουγγαρέζο

«Να πιστεύεις όχι μόνο τη στιγμή που τσατίζεσαι και τη στιγμή που όλα κυλάνε ρολόι»

Για την κόντρα Λιάγκα και Ουγγαρέζου τα γράψαμε εδώ.

Πώς μπλέκεται, όμως, η Ελένη; Δες τι είπε και τα συμπεράσματα δικά σου:

«Θέλω να σου πω κάτι Δημήτρη μου, αν είχες πάρει κάποια φορά στη ζωή σου το ρίσκο να πεις κάθομαι και δεν δέχομαι την πρόταση που μου κάνουν γιατί εγώ θέλω στην επόμενη δουλειά να είμαι πρωταγωνιστής, θα σου είχαν χτυπήσει την πόρτα. Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Και τώρα μπορεί να σε ήθελαν για το Παζάρι, αλλά είσαι εδώ, έχεις συμβόλαιο. Για να δοθεί σε κάποιον η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να μην είναι κλεισμένος σε τριετίες, σε διετίες… Δηλαδή, πρέπει να μην έχει την ανασφάλεια του ας έχω μια δουλειά για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Πρέπει να λέει ότι κάθε χρόνο θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω».

»Θα το πάρεις και το παραπάνω από αυτό που σου αξίζει, γιατί σου αξίζει, αλλά να πιστεύεις όχι μόνο τη στιγμή που τσατίζεσαι και τη στιγμή που όλα κυλάνε ρολόι. Και να βάζεις τον προγραμματισμό σου εσύ για να σε βουτήξουν και οι άλλοι».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed