Μπέττυ Μαγγίρα VS Κατερίνα Καινούργιου: Πώς ξεκίνησε η κόντρα τους

«Αυτά τα χτυπήματα που κάνουν κάτω από τη ζώνη σε εκείνο το κανάλι…»

Η κόντρα ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες κρατάει μέρες καθώς όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες εβδομάδες στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα όπου παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ τύπου κουίζ που αναφερόταν την Κατερίνα Καινούργιου και μίλαγε για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε αρχικά να μην σχολιάσει τίποτα, λίγες ημέρες όμως αργότερα μέσα από την εκπομπή της «ξέσπασε» κάνοντας λόγο για μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη λέγοντας: «Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Για να μάθουν τα προσωπικά μου γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα λέμε όλα. Όταν λέμε για κιτρινισμούς… Αυτά τα χτυπήματα που κάνουν κάτω από τη ζώνη σε εκείνο το κανάλι… Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Με πείραξε. Και δεν το περίμενα ούτε από τη παρουσιάστρια που τη σέβομαι τόσο πολύ ούτε από τους συνεργάτες αλλά δε πειράζει τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν».

Μια εβδομάδα μετά και όλα να έδειχναν πως τα πνεύματα ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες είχαν ηρεμήσει όμως το νέο trailer της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα αναζωπύρωσε το ήδη φλεγόμενο κλίμα ανάμεσά τους.

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed