Μικρούτσικος VS Παππά: Ξεσπά μετά τις πρόσφατες δηλώσεις

«Ο Ανδρέας πιστεύω ότι είναι πανέξυπνος, αλλά εκείνη τη μέρα έκανε ένα φάουλ» – «Από πότε είναι προσβλητικό να ολοκληρώνεις τη σχέση σου με μια γυναίκα;»

«Ο Ανδρέας πιστεύω ότι είναι πανέξυπνος, αλλά εκείνη τη μέρα έκανε ένα φάουλ. Την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα με ρώτησε αν έχουμε ολοκληρώσει με την Αθηνά τη σχέση μας. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο σήκωνε μια απάντηση, μάλλον δεν του άρεσε η απάντηση που του έδωσα. Αλλά όπως αυτή η ερώτηση μπορεί να προσβάλει μια γυναίκα, έτσι όφειλα να υπερασπιστώ την Αθηνά» είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Είναι τίμια η συμπεριφορά του, σε σχέση με την ουσία. Όταν εγώ τον ρώτησα όμως, δεν τον ρώτησα ως ροζ ιστορία ή κλειδαρότρυπα, εγώ τον ρώτησα ότι αυτή η εκπομπή καταλήγει σε μια σχέση, αν ολοκληρώσανε γιατί είχα μία άποψη ότι ήταν χειριστικός με τις γυναίκες. Η επόμενη μου ερώτηση δεν θα ήταν για το πώς έγινε. Το να ολοκληρώνεις τη σχέση με μία γυναίκα τη σχέση σου δεν είναι προσβολή. Παρόλα αυτά του βγάζω το καπέλο», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δες το απόσπασμα:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed