Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

«Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer» – «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω»

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην “Ελένη” και ο μετέπειτα σχολιασμός από τη Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της, φαίνεται πως έφεραν εκ νέου σχόλια από την εκπομπή “Super Κατερίνα” και συγκεκριμένα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Ναταλία Γερμανού στις δηλώσεις της θέλησε να αναφερθεί στην ατάκα της Σπυροπούλου περί λαθών που έκανε στο παρελθόν και για αυτό ντρέπεται να κοιτάξει κάποιους παλιούς συνεργάτες της στο πρόσωπο. «Με μένα έχει γίνει τετ α τετ, όχι με τη μορφή συγγνώμης, έχουμε κουβεντιάσει πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε μαζί την εκπομπή ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε. Η απορία η δική μου είναι η εξής: “Πολύ εύκολα λέμε για το πώς φερόταν η Κωνσταντίνα. Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία”. Κανείς δεν λέει αυτό το κορίτσι που ήταν 23 χρονών, κάποιος της έδωσε την ελευθερία να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα. Γιατί πάντα φταίει το “κοριτσάκι” και δεν φταίει αυτός που της λέει “βγες αγάπη μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θες”. Αυτό με πειράζει» σχολίασε αρχικά η Γερμανού.

Συνεχίζοντας μάλιστα τόνισε: «Την εξουσία την κέρδισε με κάποιον τρόπο. Οπότε ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Έχουν περάσει 10 χρόνια, είναι ένα καινούργιο κορίτσι, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και της αναγνωρίζω το δικαίωμα να τα γυρνάει τον χρόνο πίσω, να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί και να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της με τον άνθρωπό της. Να μην αναμασάμε συνέχεια την ίδια τοξική εκδικητικότητα».

Αυτά τα λόγια ήταν αρκετά να πυροδοτήσουν την έκρηξη του Μικρούτσικου το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τη Σπυροπούλου «ατάλαντη» και «killer», αν και όπως διευκρίνισε την έχει παρακολουθήσει αθροιστικά μόνο 10 λεπτά. «Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία» ξεκίνησε να λέει ο Μικρούτσικος.

Ωστόσο, τα σχόλιά του δε σταμάτησαν εκεί παρόλο που η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, καθώς η Σπυροπούλου είναι έγκυος. «Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή».

Κλείνοντας μάλιστα το σχολιασμό του, ο Μικρούτσικος τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου» είπε, ενώ πρόσθεσε «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed