Μιχάλης Σαράντης: «Αισθανόμουν πως ό,τι είναι δίπλα μου, παθαίνει κακό»

«Στο διάστημα αυτής της διαδρομής, έφυγε η μαμά μου, έχασα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, από τη δουλειά, έχασα γιαγιά, θείους… ήμασταν ένα τεράστιο σόι και πλέον έχουμε μείνει πολύ λίγοι»

Στον καναπέ του “Dot Weekend” βρέθηκε ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης και μίλησε για τις αλλεπάλληλες απώλειες που βίωσε στη ζωή του, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και για την κόρη του που ήρθε στη ζωή και έφερε «όλο το φως».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος τον παρακολουθούμε στα “Νούμερα” της ΕΡΤ αναφέρθηκε στο χαμό του πατέρα του, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί για αρκετά χρόνια από τον καρκίνο. «Εμείς ως οικογένεια, από το 2006-07, που ο μπαμπάς μου αρρώστησε για πρώτη φορά, ήταν καρκινοπαθής, στον πνεύμονα, τον εγκέφαλο… χειρουργεία, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες… όλα, μπήκαμε σε ένα βαθύ λαγούμι ως οικογένεια και χάσαμε πολλούς ανθρώπους από την οικογένειά μου. Έφυγαν πάρα πολλοί άνθρωποι μέχρι τον Μάιο που έφυγε ο μπαμπάς μου και έκλεισε αυτό το κεφάλαιο. Παράλληλα, ερχόταν και μια άλλη ζωή, η Μαίρη ήταν τεσσάρων μηνών όταν έφυγε ο μπαμπάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε μάλιστα τη συζήτηση λέγοντας πως μέσα σε ένα συγκεκριμένο διάστημα έχασε και άλλους ανθρώπους από την καθημερινότητά του, γεγονός που τον επηρέασε ψυχολογικά. Συγκεκριμένα, ο Σαράντης δήλωσε πως «Στο διάστημα αυτής της διαδρομής, έφυγε η μαμά μου, έχασα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, από τη δουλειά, έχασα γιαγιά, θείους… ήμασταν ένα τεράστιο σόι και πλέον έχουμε μείνει πολύ λίγοι. Όλο αυτό σε κάνει να καταλαβαίνεις ότι η ζωή φεύγει για πλάκα, σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Όλο αυτό εμένα με επηρέαζε πολύ βαθιά ψυχικά με αποτέλεσμα να αντιληφθώ ότι μόνο αν στραφώ προς το φως θα βγω και εγώ σώος από εκεί μέσα. Υπήρχαν στιγμές που έμπαινα κι εγώ σε πολύ βαθιά λαγούμια σε βαθμό που να αισθάνομαι πως ό,τι είναι δίπλα μου, παθαίνει κακό».

Αναφερόμενος όμως στη γέννηση της κόρης του, θέλησε να τονίσει πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει στη ζωή του. «Για μένα αυτά είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και το έχω αγκαλιάσει και το έχω παντρευτεί με πολλή αγάπη γιατί δε γίνεται αλλιώς. Αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα με τον ερχομό αυτού του πλάσματος που έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και τρεις μήνες. Αυτό το παιδί έχει φέρει όλο το φως που μας στερήθηκε αυτά τα χρόνια από το σπίτι. Τώρα που ήρθε το παιδί, έχω μια τεράστια ανακούφιση» υπογράμμισε ο ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed