Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είμαι σχεδόν μεσήλικας, απέχω λίγο αλλά βλέπω το σταυροδρόμι»

«Έχασα την μπάλα και τη ροή του χρόνου, ήταν τόσο γρήγορη η 10ετία 1998 – 2010»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία και το πέρασμα των χρόνων. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του καλλιτέχνη προβλήθηκαν στην εκπομπή «[email protected]» και ο ίδιος φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά:«Έχασα την μπάλα και τη ροή του χρόνου. Ήταν γρήγορη δεκαετία από το 1998 έως το 2010. Πέρασε σαν νερό, ήταν λες και ζούσα απ’ έξω. Ντρεπόμουν να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση».

Βλέποντας πίσω, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: «Στην ηλικία που είμαι, τα βλέπω ως ένας σχεδόν μεσήλικας που έκανε έναν πρώτο κύκλο στην μουσική. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε, σχεδόν εκεί είμαι. Ακούστηκε βαρύ, αλλά αυτό είναι. Απέχω λίγο, αλλά βλέπω το σταυροδρόμι». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed