Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Ο Πέτρος είναι ένας χαρακτήρας με πολύ ωραίες πτυχές»

Μίλησε για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», τη σχέση του με τα social media, αλλά και τον τρόπο που επιλέγει μια συνεργασία

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τον ρόλο του Πέτρου Καστρινού στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως ο ρόλος του Πέτρου έχει πολλές πτυχές, ενώ μίλησε και για την συνύπαρξη του μοναστηριού και του μπουζουξίδικου στη σειρά: «Έχω να διαχειριστώ έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα με πολύ ωραίες πτυχές. Το γοητευτικό είναι ότι έχουμε ένα μοναστήρι και ένα μπουζουξίδικο. Όταν συναντιούνται… έκρηξη!. Προσωπικά στοιχεία βάζω στο ρόλο, αλλά όλα περνάνε από το πρίσμα ότι δεν είμαι εγώ, αλλά ένας άλλος», συμπλήρωσε για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη η ταχύτητα, οι χρόνοι, ο όγκος της δουλείας για τα γυρίσματα και η ευθύνη είναι δύσκολα, ενώ ο ίδιος φροντίζει στη δουλειά του να βρίσκεται σε περιβάλλοντα που του ταιριάζουν. Μάλιστα, αποκάλυψε πως διαλέγει μία δουλειά με αρχικό κριτήριο τους συνεργάτες και σε δεύτερο βαθμό λόγω του κείμενου ή του έργου.

Ο όγκος της δουλειάς του είναι τεράστιος και ο ίδιος εκτίμησε πως δεν θα έχει ελεύθερο χρόνο φέτος, ενώ δήλωσε πως λαμβάνει μηνύματα στα social media και όποτε μπορεί απαντάει. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed