Η Μελίνα Ασλανίδου ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Πιστεύω είμαι σε καλό δρόμο»

«Βέβαια θα παντρευτώ. Παντρεύομαι»

Σε μια σπάνια αναφορά για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου, που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, λέγοντας ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να παντρευτεί όπως ακριβώς είχε φανταστεί.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Εμείς”, η γνωστή τραγουδίστρια έπαιξε ένα παιχνίδι με χαρτάκια, το καθένα από το οποίο είχε επάνω του μια λέξη και η Ασλανίδου έπρεπε να μιλήσει για αυτή. Αναφορικά με το γάμο επεσήμανε πως «Βέβαια θα παντρευτώ. Παντρεύομαι. Έτσι όπως το ονειρεύομαι είναι πολύ ιδεατό. Θεωρώ ότι το καταφέρνουν πολλοί άνθρωποι και πάντα ήθελα να το πετύχω και πιστεύω ότι είμαι και σε καλό δρόμο».

Αναφορικά με τη λέξη “μαμά”, η Ασλανίδου τη συνέδεσε και με την απώλεια, που όπως είπε την έχει βιώσει. «Μαμά, μανούλα, μάνα. Η μανούλα είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει», ενώ για τη λέξη απώλεια είπε: «Υπάρχουν και οι απώλειες στη ζωή και το ξέρω πια. Πλέον το διαχειρίζομαι με μία μεγάλη σύνεση, χωρίς πόνο και οδυρμό, με σοφία και ξέρω ότι είναι ένα κομμάτι της ζωής. Κάποια στιγμή θα φύγουμε και εμείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άλλη μία λέξη που κληρώθηκε για την τραγουδίστρια, ήταν οι “άντρες” κάνοντας αναφορά τόσο στον πατέρα όσο και στο σύντροφό της. «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και αγαπημένο, ξεκινώντας από τον μπαμπά μου που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι παιδάκια, δεν μεγαλώνουν ποτέ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με αυτό».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed