Καλεσμένος της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν το απόγευμα της Τρίτης 6/9 ο ηθοποιός Ηλίας Μελέτης. Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών αλλά και για το σημαντικό τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε τη στάση ζωής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε στη συνέντευξή του ότι την περίοδο που ήταν 20-25 χρονών είχε κάνει χρήση ουσιών έχοντας άγνοια κινδύνου αλλά βάζοντας τον εαυτό του σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. «Έχει τύχει μια περίοδο να κάνω χρήση ναρκωτικών, το οποίο στην άγνοια κινδύνου που είχα τότε και στην τρέλα της δεκαετίας 20 – 25 να μη δίνεις σημασία, αλλά που μπορείς να φέρεις σε κίνδυνο και τον εαυτό σου και κάποιους ανθρώπους γύρω σου» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια βέβαια ανέφερε ότι ξεκίνησε τη χρήση ως “χαβαλέ” αλλά ένα τροχαίο ατύχημα λειτούργησε αποφασιστικά, ώστε να κλείσει αυτόν τον κύκλο στη ζωή του. Συγκεκριμένα ο Μελέτης Ηλίας τόνισε ότι «Αυτό είναι κάτι που νομίζεις ότι το κάνεις ως χαβαλέ ως κάτι το οποίο το ελέγχεις, ως κάτι που μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία, αλλά μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γυρίσει μπούμερανγκ και να καταστραφείς εντελώς. Ήμουν τυχερός και με αφορμή ένα περιστατικό που παραλίγο να σκοτωθώ σε τροχαίο είπα “τέλος”. Μαχαίρι. Ήταν μια περίοδος που πέρασα μέσα από μια άγνοια κινδύνου ένα πεντάμηνο-εξάμηνο, μπορεί και χρόνο, και μετά είπα “μαχαίρι”».

Μεταξύ άλλων επεσήμανε πως ο ίδιος δεν έφτασε σε σημείο να χρειαστεί τη βοήθεια ειδικών για να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών αλλά τόνισε ότι πρόκειται για κάτι που «δεν μπορείς να το ξεπεράσεις εύκολα. Καλό θα ήταν να μην το αρχίσεις ποτέ γιατί δεν ξέρεις πώς θα λειτουργήσει ο οργανισμός σου. Ανατρέχοντας πίσω με τη μνήμη μου, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και λέω “πω, πω, Χριστέ μου, Άγιο είχα”».

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του ηθοποιού δε γνώριζε τίποτα από όσα αποκάλυψε και ο ίδιος είπε πως ίσως τα ακούσουν πρώτη φορά λόγω της συνέντευξης. «Ήταν κάτι τόσο προσωπικό που το πέρναγα μόνος μου Η οικογένειά μου μπορεί να το μαθαίνει και τώρα πρώτη φορά, αλλά θέλω να πω ότι δεν έφτασα στο σημείο να επηρεαστεί η λειτουργικότητά μου στην καθημερινότητά μου, ώστε να μπουν ψύλλοι στα αυτιά τους».


 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου