Μελέτη για Σπυροπούλου: «Όταν ένας άνθρωπος έχει εξουσία φαίνεται και ο πραγματικός του χαρακτήρας»

«Κι άλλοι είχαν τη δυνατότητα να πατήσουν σε πλάτες και την εκμεταλλεύτηκαν προς όφελος πολλών και όχι προς όφελος ιδίου»

Ο σχολιασμός της Ναταλία Γερμανού για τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην “Ελένη” φέρεται πως έχει προκαλέσει έναν εκ νέου σχολιασμό της συνέντευξης από τις πρωινές εκπομπές. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χαρακτήρισε ουσιαστικά ατάλαντη τη Σπυροπούλου, ενώ με τη σειρά της η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου φαίνεται όταν είναι σε θέση ισχύος.

Θέτοντας μια διαφορετική άποψη από όσα είπε η Ναταλία Γερμανού, η Μελέτη επεσήμανε το πρωί της Τρίτης 8/11 πως έχουν υπάρξει και άλλα άτομα που τους δόθηκε η δύναμη της εξουσίας αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν εις βάρος κανενός. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Είμαι της άποψης ότι όταν ένας άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να απαιτεί ή να κατευθύνει τα πράγματα περισσότερο από κάποιους άλλους, εκεί φαίνεται και ο πραγματικός χαρακτήρας του άλλου» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «Δε θεωρώ ότι κανένας έκανε πλάτες. Κι άλλοι είχαν τη δυνατότητα να πατήσουν σε πλάτες και την εκμεταλλεύτηκαν προς όφελος πολλών και όχι προς όφελος ιδίου. Υπήρχαν και κάποιοι που πάτησαν σε πλάτες και δεν προκάλεσαν καμία απολύτως αντίδραση, δεν το εκμεταλλεύτηκαν καν. Έχει να κάνει και με τον άνθρωπο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed