
Τη μητέρα της και τη γιαγιά της έχασε από την ζωή και μάλιστα μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για τον χαμό τους ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τα σχόλια της για το φετινό GNTM.
Η ίδια αποκάλυψε: «Μετά την μητέρα μου “έχασα” και την γιαγιά μου. Τα έχω βάψει μαύρα και δεν μπορώ να τα ξεβγάλω. Με σταματούσαν στα φανάρια όταν έβγαλα τα μαύρα και με έβριζαν».
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ριάλιτι μοντέλων, σχολιάζοντας τους παλιούς κριτές αλλά και τους φετινούς: «Ο Μπράτης δεν νομίζω να λείψει, ο Σκουλός θα λείψει. Η Έλενα Γαλύφα δεν έχει ιδέα από μόδα, θεωρώ ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει, την θεωρώ αδιάφορη», είπε για την μέχρι πέρυσι κριτική επιτροπή.
«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μου ταιριάζει στο κόνσεπτ» ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε πετάξει τα πυρά της για το μοντέλο και σε άλλη εκπομπή λέγοντας πως είναι εντελώς πλαστική. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.