«Μαύρο Ρόδο»: Τι θα δούμε από Δευτέρα 26 έως και Πέμπτη 29 Ιουνίου

Η Αυξεντία πεθαίνει. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης. Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται. Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς

Επεισόδιο 132 (Δευτέρα 26 Ιουνίου)
Ο Πέτρος μαθαίνει από την Αλεξία ότι ο Βίκος είναι το βιολογικό παιδί της Φιλαρέτης. H Αυξεντία περνάει τις τελευταίες της στιγμές στο μοναστήρι, μετανιωμένη. Ζητάει από την Ελισάβετ να φύγει από τη Μονή. Ο Θέμης μετά την είδηση, ότι ο Βίκος τελικά ζει, δίνει τα χέρια με την Ζαμάνου και της υπόσχεται ότι θα της τον φέρει νεκρό. Ο Φρέντι, όμως, έχει άλλα σχέδια για τον Καστρινό. Το δηλητήριο που του έχει δώσει έχει αρχίσει να επιδρά στο σώμα του και έτσι ο Καστρινός σωριάζεται μπροστά στα μάτια του Πέτρου.

Επεισόδιο 133 (Τρίτη 27 Ιουνίου)
Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι. Όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της Αυξεντίας. Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη, μα οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να της μιλήσει για τον Βίκο. Ο Καστρινός καταρρέει. Όταν συνέρχεται, αρνείται πεισματικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματά του, όμως, είναι πλέον πολύ σοβαρά. Ο Βίκος δίνει εντολή στον Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα, τελική δόση. Η Τασούλα συναντιέται με τη Γιάννα και καταλαβαίνει ότι ο Σταυρίνος έχει λόγους που της ζητά να μην τον περιμένει. Όταν εκείνος το παραδέχεται, η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Μαζί με τον Σαράντο θα απαιτήσουν την αλήθεια και από τη Γιάννα.  Η Ελισάβετ καταρρέει μετά την κηδεία της Αυξεντίας. Ο Γεράσιμος την απομακρύνει από το μοναστήρι. Ο Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στο μοναστήρι. Είναι αποφασισμένος να μην μάθει η μητέρα του την αλήθεια.

Επεισόδιο 134 (Τετάρτη 28 Ιουνίου)
Ο Γεράσιμος προτείνει στην Ελισάβετ να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται. Η κλοπή στο μοναστήρι έχει αναστατώσει τους πάντες. Η  Κασσιανή βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να κατηγορήσει τη Φιλαρέτη μπροστά στον Μητροπολίτη. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία δίνει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκονται οι κλεμμένες εικόνες. Ο Λευτέρης, φανερά αγχωμένος, αρχίζει να ανησυχεί με την όλη συμπεριφορά του Γεράσιμου, και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ. Το ίδιο βράδυ ο Γεράσιμος θα μπει στο κελί της, αποφασισμένος πια, να την πάρει να φύγουν. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πώς η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον γιο της.

Επεισόδιο 135 (Πέμπτη 29 Ιουνίου) 
Ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγουν μακριά από το χωριό. Ένα γεγονός, όμως, αλλάζει τις ισορροπίες στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος πυροβολεί έναν αστυνομικό και τρέπεται σε φυγή. Η Κασσιανή απαιτεί από την Ελισάβετ να πάει στο τμήμα για να καταθέσει. Η Αλεξία επιχειρεί να πείσει την Φιλαρέτη να μην την επισκεφτεί στην Πάτρα. Της αποκαλύπτει ότι ο γιος της δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτή τη συνάντηση. Η αστυνομία ανακαλύπτει ότι ο αριθμός που έδωσε πληροφορίες για τις κλεμμένες εικόνες ανήκει στην Αυξεντία. Πώς θα αντιδράσει ο Θέμης όταν του ανακοινώσει ο γιατρός τα αποτελέσματα των εξετάσεων; Τι είναι αυτό που βρίσκει η Θάλεια μέσα στο αυτοκίνητο του Φρέντι; Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος στην πρόταση της Γιάννας να φύγουν από το χωριό;


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed