Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και μου λένε “προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς”»

«Είχε δώσει εντολή να μην παίζουν τα τραγούδια μου στο ραδιόφωνο»

Έπειτα από τη δημόσια κατάρρευσή του στον αέρα της εκπομπής “Breakfast at Star”, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής σχετικά με το περιστατικό και για τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί αναφορικά με τις αποκαλύψεις του.

Ο Μαυρικίου δήλωσε ότι πολλές φορές του έχουν ζητήσει χρήματα με εκβιαστικό τρόπο για να μην μπει κάποιος εμπόδιο στην καριέρα του και πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αντιληφθεί το πρόσωπο για το οποίο μιλούσε ο ίδιος. «Κατά καιρούς, πολλοί μου έχουν ζητήσει χρήματα, για να κάνουν επιτυχία τα τραγούδια μου. Χρήματα για να μην σταματήσουν την πορεία των τραγουδιών μου, εκβιαστικά τα ζητούσαν δηλαδή» είπε αρχικά. Συμπλήρωσε μάλιστα πως «Από την ώρα που φύγαμε από το πλατό, έχω λάβει πάνω από 200 μηνύματα αγάπης. Οι άνθρωποι κατευθείαν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο από πίσω που κλείνει τις πόρτες σε όποιον δεν συμμορφώνεται».

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο άνθρωπος που τον έχει εκβιάσει έχει κάνει αντίστοιχες κινήσει και σε άλλα άτομα, ενώ το όνομά του είναι πέραν πάσης υποψίας. Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε ότι «Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας, αλλά για να μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και μου λένε “προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς”… Ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Κυριολεκτικά με στρίμωξε».

Συνέχισε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής πως ο ίδιος άνθρωπος τον έχει προσεγγίσει ξανά ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα ύποπτα αυτοκίνητα που είδε έξω από το σπίτι του. «Προσπάθησε να με πλησιάσει και άλλες φορές, πάντα με την ίδια διάθεση, τύπου “μήπως το ξανασκέφτηκες;”. Είχε δώσει εντολή να μην παίζουν τα τραγούδια μου στο ραδιόφωνο».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed