Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκαλύπτει: «Έπρεπε να ανταποκριθώ στις ανώμαλες ορέξεις κάθε παραγωγού ή διευθυντή δισκογραφικής»

«Βρέθηκα αντιμέτωπος με πράγματα στα οποία δεν μπορούσα να υποκύψω…»

Δηλώσεις στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει μεγαλύτερη καριέρα ήταν ο εκβιαστικός τρόπος που τον προσέγγιζαν οι εκάστοτε παραγωγοί.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο Μαυρικίου τόνισε πως «Ο Μαυρίκιος, αν είχε μείνει μόνο στο τραγουδιστικό κομμάτι δεν θα τον ήξερε κανένας. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές όλα αυτά τα χρόνια, μέσω της καλλιτεχνικής μου και μόνο πορείας, να πορευθώ και βρέθηκα αντιμέτωπος με πράγματα στα οποία δεν μπορούσα να υποκύψω». Οι αποκαλύψεις του όμως δε σταμάτησαν σε αυτό το σημείο, αφού έκανε λόγο για εκβιασμούς και «ανώμαλες ορέξεις».

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε ότι «Έπρεπε να μπω κάτω από γραφεία, να υποκύψω σε εκβιασμούς πίσω από κλειστές πόρτες δισκογραφικών εταιρειών, έπρεπε να πληρώσω χρήματα και να λαδώσω κόσμο, έπρεπε να ανταποκριθώ στις ανώμαλες ορέξεις που μπορεί να είχε ο κάθε παραγωγός ή διευθυντής δισκογραφικής που μέχρι να μου κλείσει ένα ραντεβού, δεν ξέρω κι εγώ τι πέρναγα τότε. Και επειδή δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω και δεν το έκανα ποτέ, ίσως είναι ένας λόγος, ο βασικός, που μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να φτάσω εκεί που θα έπρεπε, ώστε να με ξέρει ο κόσμος για την καλλιτεχνική μου πορεία».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed