Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν είδε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ παγιδευμένη – Έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες αλλά δεν μου αρέσει να παγιδεύομαι» – Η αμηχανία για την επόμενη σεζόν των «Παγιδευμένων»

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ κάθισε στον καναπέ του «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Παγιδευμένοι».

«Είχα ζητήσει να μου φέρουν κάτι υπέρψηλα παπούτσια για το κάστινγκ», αποκαλύπτει η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, μιλώντας στο «Καλύτερα Δε Γίνεται», και εξομολογήθηκε το πώς αισθάνθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

«Δεν ξεκινάω ποτέ βλέποντας κάποιον προκατειλημμένα», δηλώνει η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ,  και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα κοινά της στοιχεία με τη μητέρα της. Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

Η Ναταλία Γερμανού, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, αποκάλυψε πως η σειρά «Παγιδευμένοι» έχει πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν. Μια πληροφορία που, όπως φάνηκε, δεν έπρεπε να μοιραστεί στον αέρα. Δες τη συνέντευξη της ηθοποιού:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed