Μάρκελλος Νύκτας: «Η μάνα μου υπέφερε μαζί μου. Γιατί και δυσλεξία είχα και ομοφυλοφιλία»

«Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι είμαι ασταθής ψυχολογικά, ενώ αυτός, βλέπεις, είναι ευσταθής»

Ο Μάρκελλος Νύκτας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast at Star” και μίλησε για τη σχέση που είχε με τη μητέρα του, την περίοδο που βρισκόταν στην τηλεόραση και αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε κάνει παλαιότερα ο Γιώργος Λιάγκας για τον ίδιο.

Ο δημοφιλής στιλίστας μίλησε για τη σχέση του με την πίστη αλλά και την αείμνηστη μητέρα του, την οποία δήλωσε ότι είχε ταλαιπωρήσει. «Και να θέλω να μην είμαι θρήσκος δεν γίνεται! Προσδοκώ ανάσταση και ζωή του μέλλοντος. Η μάνα μου υπέφερε μαζί μου. Γιατί και δυσλεξία είχα και ομοφυλοφιλία είχα και ότι θέλεις είχα. Η μητέρα μου ήθελε να μου δώσει εφόδια και τα αποτελέσματα αυτά τουλάχιστον θα την γαλήνευαν και θα την ευχαριστούσαν. Για αυτό θέλω να την αναστήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο Μάρκελλος Νύκτας αναφέρθηκε στην εποχή που βρέθηκε ως στιλίστας στο Fame Story, τονίζοντας ότι δεν έγινε διάσημος μέσα από το μουσικό σόου. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Δεν μπήκα στο Fame Story και ξαφνικά έγινα διάσημος. Η τηλεόραση ήταν ένα φυσικό επακόλουθο μιας διασημότητας που είχα. Δεν μου αρέσουν οι λέξεις αυτές αλλά τι να κάνω. Και στη μόδα έκανα σουξέ και στην τηλεόραση έκανα σουξέ, δεν το λέω για να κάνω εφέ αλλά ήταν πραγματικότητα».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, ο Μάρκελλος Νύκτας έριξε τα βέλη του στο Γιώργο Λιάγκα λέγοντας πως «Μου είχαν βγάλει το φτυάρι και έχω πολλά παραδείγματα. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι είμαι ασταθής ψυχολογικά ενώ αυτός, βλέπεις, είναι ευσταθής».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed