Για πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα για φοροδιαφυγή του Σάκη Τανιμανίδη, στα πλαίσια της γενικότερης έρευνας της ΑΑΔΕ σε διάσημους και inlfuencers, απαντούν άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, οι πληροφορίες σχετικά με τον παρουσιαστή και επιχειρηματία να φοροδιαφεύγει ποσό ύψους 270.000€ είναι άτοπες αναφέροντας μάλιστα: «Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία του World Party όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης και ο Γιώργος (Μαυρίδης) η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το ποσό ήταν περίπου 13.000€ και εξοφλήθηκε αμέσως, το θέμα έλυσε ο λογιστής οπότε οι πληροφορίες για φοροδιαφυγή είναι άτοπες».

Στην συνέχεια το ίδιο άτομο πρόσθεσε: «Ο Σάκης αν ήθελε θα μπορούσε να πάει δικαστικά για επανέλεγχο αλλά προτίμησε να πληρώσει το πρόστιμο. Μάλιστα αφορούσε ένα έγγραφο που είχε κατατεθεί στα βιβλία της παραγωγής».

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και την Μαρίνα Βερνίκου, κουμπάρα και καλή φίλη του ζευγαριού η οποία σχολίασε το θέμα λέγοντας: «Εγώ ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό αλλά δεν υπάρχει λόγος τώρα να το συζητάμε». «Ούτε ξέρω το θέμα ούτε θέλω να πω κάτι άλλο γνωρίζω ότι δεν ισχύει». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.