Μαρίνα Πατούλη: «Περνάω μια βία σιωπής, ο Γιώργος με απαξιώνει και θέλω να μάθω τον λόγο»

Η αναφορά για τρίτο πρόσωπο, τα κλάματα on air και η αμηχανία της Καινούργιου: «Καμία γυναίκα να μη βιώσει όσα περνάω»

Η Μαρίνα Πατούλη μιλάει σε ζωντανή σύνδεση με την Κατερίνα Καινούργιου ​και αποκαλύπτει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που περνάει αλλά και για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία παρά της απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα» είπε αρχικά.

Συνέχισε: «Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο στην εφηβεία που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν».

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και έπειτα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

«Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε. Μπορεί να ήμουν ανάξια σύζυγος, αλλά γονείς θα είμαστε για πάντα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, το παιδί μου και το θέμα της υγείας μου… Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου και νιώθω συντετριμμένη. Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο και ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμη χειρότερος».

«Εγώ ως γυναίκα θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 χρόνων μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Και νομίζω γίνομαι κατανοητή. Δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα. Εγώ αυτήν τη στιγμή –χωρίς να ξέρω τον λόγο – δεν έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ το σπίτι μου, την οικογένειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και την αξιοπρέπειά μου. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δεν σου μιλά σε απαξιώνει. Και για ποιον λόγο θα ήθελα να ξέρω».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed