«Υποδύομαι τη Marilyn Monroe, τη Marilyn Monroe, τη Marilyn Monroe. Δεν αντέχω να κάνω ούτε άλλη μια σκηνή ως Marilyn Monroe. Είμαι η Norma Jeane ».

«Blonde» ονομάζεται η νέα ταινία για την ταραχώδη ζωή της Marilyn Monroe.

Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates και συνοψίζει τη ζωή της ηθοποιού από την παιδική της ηλικία ως Norma Jeane , που ήταν και το πραγματικό της όνομα, μέχρι την άνοδό της στο καλλιτεχνικό στερέωμα και τις σχέσεις που τη σημάδεψαν.

Από τον αστέρα του μπέιζμπολ Joe DiMaggio μέχρι τον συγγραφέα Arthur Miller και τους αδελφούς Kennedy.

Η επιλογή της Ana de Armas για να υποδυθεί την Marilyn Monroe ωστόσο προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις στο Twitter, με την ηθοποιό να λαμβάνει την στήριξη ιδρύματος «Marilyn Monroe».

«Κρίνοντας μόνο από το τρέιλερ, φαίνεται ότι η Ana de Armas ήταν μια εξαιρετική επιλογή στο καστ, καθώς αποτυπώνει τη γοητεία, την ανθρωπιά και το πόσο εύθραυστη ήταν η Marilyn Monroe. Ανυπομονούμε να δούμε ολόκληρη την ταινία».

Οι αντιδράσεις στο Twitter πυροδοτήθηκαν με την κυκλοφορία του δεύτερου τρέιλερ της ταινίας, με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά την προφορά της Ana de Armas λόγω της κουβανικής της καταγωγής.

Το «Blonde» θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της πλατφόρμας του Netflix ενώ η επίσημη κινηματογραφική πρεμιέρα θα γίνει στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.