Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω την τηλεόραση»

«Αισθανόμουν ότι για να κάνω και τα δύο καλά, κάτι θα έχανα και δε θα ήμουν καλή»

Η Μαριέττα Χρουσαλά, που φέτος αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης στα Madwalk, βρέθηκε καλεσμένη της Ελεωνόρας Μελέτη και αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποσυρθεί από την τηλεόραση αλλά και στη δημιουργία της οικογένειάς της.

«Έφυγα κοριτσάκι και γυρίζω μαμά, σύζυγος. Έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια, από το 2009» είπε αρχικά η Χρουσαλά για την τηλεοπτική της αποχή και στη συνέχεια διαμήνυσε τι την οδήγησε να κάνει αυτήν την επιλογή. «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, αλλά είχα στο μυαλό μου πάντα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και να είμαι αρκετά κοντά και στα παιδιά και στον σύζυγο. Το ξέρετε κι εσείς ότι οι ώρες είναι πάρα πολλές, είναι μια πάρα πολύ απαιτητική δουλειά» τόνισε η Μαριέτα Χρουσαλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala)

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως αν προσπαθούσε να συνδυάσει την οικογενειακή και επαγγελματική της ζωή , κάπου θα υστερούσε: «Απαιτεί πάρα πολύ χρόνο αυτό και αισθανόμουν ότι για να κάνω και τα δύο καλά, κάτι θα έχανα και δε θα ήμουν καλή. Και επειδή θέλω να είμαι πάρα πολύ καλή στην οικογένεια, πήρα αυτή την απόφαση».

Όσον αφορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά της όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση, η παρουσιάστρια και μοντέλο ανέφερε πως «Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και καινούργια στον χώρο, δεν ήξερα πώς λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά σαν δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο». Συμπλήρωσε μάλιστα, αναφορικά με την επερχόμενη παρουσίαση του Madwalk πως «Ο σύζυγός μου γενικά χαίρεται με ό,τι κάνω, είναι ανοιχτόμυαλος, δεν τον ενοχλεί η τηλεόραση. Ίσα ίσα, του αρέσει».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed